• Gildener salami
  • Hollandse bacon gerookt, natuurlijke vorm = SNIJLIJN =
  • Varkenshaas zonder ketting/vlies
  • Engelse hotel bacon gerookt, gezoet en gesneden
  • Gildener pizza salami met look = SNIJLIJN =
  • Buik gerookt = SNIJLIJN =
  • Gildener Chorizo.
  • Engelse hotel bacon gerookt, gesneden
  • Katenspek deli

Fotogalerij

Middels bij binnenkomst

Binnenkomende grondstoffen worden gecontroleerd en geselecteerd op kwaliteitsklassen. Ze worden gewogen en beoordeeld op versheid, temperatuur en slachtkwaliteit. Vervolgens is vanaf dat moment ieder stuk vlees te traceren en herleiden.

Middels worden gewogenMiddels bij binnenkomst

Uitbenen

In deze ruimte worden de middels ontdaan van beenderen. Een secuur en zware klus. Vanaf deze locatie gaan de uitgebeende middels de sorteerband op. Het sorteren op deli, A en B kwaliteit gaat volautomatisch. Hierbij maken wij gebruik van zeer geavanceerde apparatuur. Bij Persoon krijgt u daarom ook absoluut waar voor uw geld.

HazenUitbeen afdelingUitbeen afdeling

Zouten

Pekelen en zouten is een proces waarbij een product behandeld wordt met zouten. Het doel hierbij is een kwaliteitsverbetering. Bovendien krijgt het vlees een voor de consument mooie kleur.

Tumbelen

Roken

Het doel van roken is het smakelijker maken van het vlees door het bloot te stellen aan rook van smeulend hout. Naast het op smaak brengen van het vlees worden speciale en veel gewaardeerde aroma’s toegevoegd. Bovendien zorgt het rookproces voor een mooie kleurstelling.

Karren met gerookte bacons.De bacons gaan aan de haak.

Worst

Bij Persoon maken we diverse bijzonder fijne worsten. We leveren deze in bulk hoeveelheden. Dit kan volgens ons standaard assortiment, maar ook volgens maatwerkspecificaties van u, als klant. We leveren zowel onder ons merknaam Gildener als onder private label. En wel van klein tot zeer groot kaliber. Wanneer we een bepaalde soort niet hebben willen wij deze graag in samenspraak met u ontwikkelen. In tegenstelling tot grotere bedrijven kunnen wij op bijna ieder moment flexibel produceren.

Piet, bezig met het produceren van salami.BoerenmetElzasser cervelaat.

Slicen en verpakken

Op deze afdeling slicen, portioneren en verpakken wij een groot aantal artikelen. Onze on- (ge) rookte Engelse bakbacon, gesneden pannenkoekenspek en Engelse on (ge) rookte spek worden hier gesneden en vacuüm verpakt. Vervolgens gaan deze producten in handzame dozen/kratten.

Trotse medewerkerVerpakking machine.

Expeditie

Uiteindelijk kunt u er van op aan dat we uw producten precies volgens afspraak gemaakt hebben. We doen namelijk geen concessies aan de afgesproken specificaties. Bovendien op de afgesproken tijd en voor de overeengekomen prijs.

Gevulde dolavsTransport